Valosalon A-pentue

29.3.2016

FI MVA Tazillah Husayn Ameer "Hector"

Hector on erittäin lempeä, kiltti ja pitkäpinnainen koira. Se on myös mukautuvainen ja suhteellisen pehmeä uros, joka ei kuitenkaan ole lainkaan arka. Hector on rauhan ystävä, eikä halua laumassaan koskaan tapella. Terveydeltään se on huippukunnossa. Hector on rakenteeltaan linjakas ja suhteellisen kookas uros (säkä 70 cm) , olematta kuitenkaan raskas. Väri: Red Fawn

Hector is very gentle, kind and has good nerves. He is also malleable and quite soft male without shyness. Hector loves peace and never wants to fight in his pack. He is also in good health. Hector's conformation is graceful and relatively tall (70cm), but not heavy. Color: Red Fawn 


Emä/Dam: Eirecogteil's Rosier Syrah

Isä/Sire: Tazillah Husayn Ameer


Valosalon kennelin ensimmäiset salukipennut syntyivät 29.3.2016. 1 uros ja 4 narttua, väreinä liver grizzle, black grizzle, black&tan ja golden. 

Our first salukipuppies were born 29.3.2016. 1 boy and 4 girls with the colors liver grizzle, black grizzle, black&tan and golden.

Eirecogteil's Rosier Syrah "Leija"

Leija on tasapainoinen, keskipehmeän luonteen omaava narttu, joka on helppo ja vaivaton niin kotona kuin reissussa ollessamme. Uusiin tilanteisiin tullessaan, se sopeutuu alkuihmetyksen jälkeen nopeasti ja tyynesti. Se on erittäin kiintynyt ihmisiinsä ja laumauskollinen.
Leija on rakenteeltaan vahvaluustoinen, mutta sopusuhtainen, pehmeälinjainen ja sulavaliikkeinen narttu, säkäkorkeudeltaan n. 61,5 cm.

Leija is well balanced bitch with a medium soft temperament and very easy at home and to travel with. She adapts very quickly and quietly to new situations and places. Leija is extremely attached to her own people and pack, without having any separation anxiety.
Leija's conformation as well as bone structure is strong and balanced without being too heavy. She is 61,5cm tall and her colouring is liver grizzle.

Apilafortuna Aidai

Taika

3,5 weeks

6 weeks

Taika at Saluki Club's Specialty 14.8.2021. picture by Antti Ruotsalo.

Atlas Amiraal

Atlas

3,5 weeks

11 weeks

3,5 years, picture by Ari Lehtiö

Azazzabella Ameeria

Avela

5 weeks

11 weeks

4,5 years

Avela jäi asumaan meille Valosaloon.

Auringonkukka Amoria

Weela

5 weeks

6 weeks

Picture by Annika Kutilainen 

Atsalea Aurum

Isra

5 weeks

11 weeks

Isra at Saluki Club's Specialty 14.8.2021, picture by Antti Ruotsalo