• Itikkakorven Nastakehrääjä "Nata","Puupponen"

    Nata on riistaintoinen kanakoira, joka työskentelee isännälleen ja on erinomainen linnun löytäjä. Se seisoo varmasti, eikä omaa ajotaipumusta. Se on luonteeltaan viisaasti varautunut, omapäinen ja koulutuksen kestävä narttu.

  • Calypond´s Bethra, "Petranella"

    Petranella on herkkä ja pehmeä, olematta yliherkkä. Se on ilmavainuinen, josta johtuen sen hakutyöskentely on yläpäistä. Se on todella nopea juoksija ja työssä ollessaan kontaktihakuinen ja varma seisoja ilman peräänmenotaipumusta. Tyypillinen musta "Mikki-Hiiri" -pointteri.

  • Itikkakorven Kiviturkkisammal "Bibinur Blanka"

    Bibinur Blanka on osoittanut jo pikku-pennusta lähtien kanakoiramaisia taipumuksiaan seisomalla linnunsulkia. Se on sisarpuolensa Natan tavoin itsepäinen, mutta samalla oppivainen ja älykäs koira. Bibinur ei myöskään säikähdä pienestä ja on toimintavalmis tilanteessa kuin tilanteessa.

Valosalon Kennelissä asustaa myös metsästäjämme kavereina englanninsetterit Itikkakorven Nastakehrääjä eli kotoisasti Natalia Aleksandra Puupponen ja Itikkakorven Kiviturkkisammal eli Bibinur, sekä pointteri Claypond´s Bethra eli Petranella. 

Nata