• Suovaaran Unikukka (Uni)

    Unikukka, Unips, Piips, Piipukka, Nips...rakkaalla lapsella on monta nimeä. Uni on kaupunkipiips, joka inhoaa metsässä kulkemista, mutta koska se on kiltti ja tottelevainen, se yrittää pysyä myös siellä ihmistensä perässä, vaikka tassuihin pistelee ja kiljahduksia kuuluu...Ehkä se vain yrittää päästä kassiin tai syliin..Se kyllä osaa vedota meihin! Unikukka on ottanut koiraperheemme vanhimpana yksilönä kommentooraan roolin; se pitää poliisin virkaa itselleen arvollisena eläkevirkana ja palauttaa isommankin reitiltään eksyneen koirakaverinsa kaidalle tielle.. Unikukka onkin itse erittäin uskollinen ja tottelevainen, eikä siksikään voi ymmärtää, jos joku poikkeaa ruodusta..

  • Valosalon Utulia (Päkä)

    Päkä Päivännouto on Tuuti-emon ensimmäisestä pentueesta (U-pentue) kenneliimme jäänyt pikku-prinsessa, kiltti, iloinen ja sosiaalinen lemmikkimme,joka on hyvin oppivainen tyttö. Päkällä on valitettavasti alapurenta.

  • Earth Sprites Aurora Australis (Tuuti)

    Tuuti Tupsukainen ilmestyi iloksi elämäämme 2015 kesällä ja valloitti heti myös miesväkemme. Se on aktiivinen, iloinen, leikkisä ja erittäinen ihmisystävällinen bichon-tyttö, joka innostuu helposti kaikesta elämästä ympärillään ja haluaa tehdä tuttavuutta myös kaikkien koirakavereiden kanssa. Tuuti on myös omapäinen ja hyvin itsenäinen persoona. Se rakastaa toimintaa ja suhtautuu kaikkeen uuteen innosta puhkuen. Tuuti ei voi ymmärtää kahta asiaa: miksi metsästä pitää tulla pois, kun siellä on niin kivaa ja miksi ihmiset vain istuvat joskus koneiden äärellä, tekemättä mitään...

    Tuutin polvet 0/0 (2019 ja 2019 . Silmissä todettiin 10/2019 lievä kaihi.