* Valosalon kennelin pentuesuunnitelmat salukille vuodelle 2020-2021 tarkentuvat tänne pian, kun viralliset terveystutkimukset valmistuvat ..ole kuulolla 🙂!

 * Valosalon kennelin bichon frisé -pentuesuunnitelmat bichon frisén osalta peruuntuivat, kun Tuutilla (Earth Sprites Aurora Australis) todettiin silmissä lievä kaihi. / No puppy plans for bichon frisé . 

Suunnitellessamme pentuetta, meille on ehdottoman tärkeää selvittää tulevan pentueen vanhempien taustat mahdollisimman tarkasti niin terveyden, ulkomuodon kuin rodunomaisen käyttäytymisen osalta. Nämä kaikki vaikuttavat tasapuolisesti jalostuspäätöksiimme, jotka pyrimme siis tekemään harkitusti. 

 

Suunnitellessasi salukin pentua elämääsi - tai toisin sanoen elämääsi salukin kanssa  - toivomme sinun harkitsevan asiaa mm. seuraavista näkökulmista:

-Oletko valmis jopa 15-vuoden yhteiseloon päivittäin huomiotasi tarvitsevan ja sinua pyyteettömästi rakastavan liikunnallisen eläimen kanssa?

-Onko sinulla innostusta päivittäiseen lenkkeilyyn ja mahdollisuutta järjestää vähintään pari kertaa viikossa salukillesi tilaisuus juosta vapaana turvallisesti?

-Jaksatko kolme ensimmäistä vuotta kärsivällisesti siivota poissaollessasi kekseliäästi järjestettyä huusholliasi, paikata jyrsittyjä lattialistoja tai kiinnitellä irrotettuja pistorasioita tai mahdollisesti uhrata myös rahaa purtujen huonekalujen entisöintiin?

-Ymmärtäisitkö koiraasi, vaikka se ei jokaisessa tilanteessa pomppisikaan innosta muun rotuisia nähdessään vaan valikoisi seuransa nauttien erityisesti vain salukien seurasta varsin omanarvontuntoisena tai jopa välttelisi muunrotuisten kohtaamista jos se  ei sitten sattuisi olemaan supersosiaalinen hännänheiluttaja, jollaisia myös salukipopulaatio pitää sisällään ?

-Jaksatko suhtautua kiinnostuneena yhteiseloon eläimesi kanssa, vaikkei se välittäisi tuon taivaallista käskyistäsi tai  tekisi joka tapauksessa kuten itse katsoo viisaammaksi tai ainakin tottelisi vain hyvin pitkällä viiveellä? Sillä sinusta riippuu, katsooko salukisi sinut arvoisekseen...

Jos vastasit näihin myöntävästi empimättä, sinä voisit mahdollisesti sopia salukin omistajaksi đź¤©